Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2007 19:38 - Сексът на нетрадиционни места
Автор: badkroky Категория: Забавление   
Прочетен: 1064 Коментари: 0 Гласове:
0



Сексът...От нежен и романтичен до страстен и разтърсващ, той е тайнство, неизчерпаемо откъм открития. Но колкото и да сме вещи в изкуството „правене на любов“, винаги има нови неща, които чакат да бъдат разбулени и опитани.
Експерименти откъм техника и различни полета на действие, ще овкусят сексуалния ви живот.
Как тълкуваме нарицателното „секс на нетрадиционни места“? Ами просто дайте воля на въображението си и всичко, което ви мине през ума, влиза в рамките, обримчващи това понятие. Колкото и неизчерпаем да е ресурса на идеи по темата, все пак грубо може да разграничим няколко основни категории.

Секс на открито

Тук причисляваме всички открити пространства- природни местности, поляни, водни пейзажи, морски брегове и гори. Някои нестандартни решения са на люлка, върху дърво и др. Свежият въздух тонизира, а тръпката от възбудата е по-голяма, защото усещаме полъх на първичното, страстното. Позите не са от най-удобните, но самото по-изострено усещане компенсира липсата на комфорт.


Секс на закрито


Надали сте се замисляли дори колко нестандартни места, върху които може да се развихрите, крие жилището ви. Ако топлината на спалнята вече ви е отегчила до болка, просто се прехвърлете върху масата, пода, стола, мивката, кухненския плот. Ако пък тръпката и там не ви достига, излезте на стълбището или терасата. Съответно, според предпочитанията ви, може просто да се подпрете на перилото или да се настаните на земята.
Към категорията „секс на закрито“ се причисляват и всички магазини, заведения, и работни места. Възбудата в тези случаи е максимално изострена главно заради напрежението от вероятността да бъдете хванати.


Секс в превозни средства


В тази категория нареждаме абсолютно всичко, което се движи, лети или плава. Сексът в кола, колкото и банално да звучи, си остава класика. Принципно да се осъществи сексуален контакт в автомобил, който е в движение, е достатъчно трудно, освен ако не говорим за орална любов или „ръчен труд“. За паркиран автомобил, вариантите са неизчерпаеми- както вътре, така и извън или върху него са приемливи опции.
Далеч по-вълнуващо си остава да се отдадете на интимни ласки в самолет, кораб или влак. Там освен всичко друго, удоволствието се усилва от самото друсане, породено от движението.


Секс във вода

Тук разбирайте- басейни, морета, океани, дори ваната или душ-кабината. Триенето вътре във вода е по-засилено и това увеличава удоволствието. Във водата, освен това, реалното ни тегло не се усеща. Чувството на безтегловност прави самия акт по-нежен, чувствен и различен.

За да освежите сексуалния си живот, единствено условие си остава „Използвайте въображението си!“. В секса няма срамни неща и непозволени места. Колкото повече експериментираме, толкова повече ще ни се услади. Така, следвайки максимата „апетитът идва с яденето“, може само да допълним ... и колкото ни е по-вкусно, толкова повече ще похапваме...


Тагове:   места,   нетрадиционни,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: badkroky
Категория: Забавление
Прочетен: 93216
Постинги: 29
Коментари: 147
Гласове: 1374
Архив