Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2007 17:10 - Позата винаги е от значение
Автор: badkroky Категория: Забавление   
Прочетен: 13274 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2007 17:14


 

Въпросът с позите в секса е стар почти колкото самия секс. Още от древни времена е било много важно как точно двамата партньори извършват акта, не само заради самото удоволствие, но и за духовното им отдаване.

Да не го увъртаме – няма такива, които не се вълнуват от секс и не мечтаят да изживеят най-големите си сексуални фантазии. И когато заговорим на тази тема, позата задължително попада в графата „най-важно“.

Много e важно двамата партньори да си паснат чисто анатомически. Според някои сексолози позата трябва да се подбере според формата на пениса на мъжа и формата на вагината при жената. Двамата партньори трябва да пробват разнообразни пози, докато усетят коя им носи най-голямо удоволствие. Това е особено важно за нежния пол, тъй като според специалистите жената не може да свърши от всеки мъж (не само заради психологическите дадености, но и заради формата на члена му).

За да сме максимално доволни от сексуалния си живот, не трябва да забравяме, че разнообразието е една от най-важните „подправки“, за да не губим апетит за секс. Доказано е, че жените стават сексуално лениви, когато знаят какво им предстои. Какво по-скучно от това – лягате, загасяте лампите, правите секс в мисионерска поза и после заспивате. Това ще ви е интересно само, ако сте стояли „на сухо“ няколко месеца. Нека направим един кратък преглед на позите, които често практикуваме и някои, които няма да е зле да пробваме.

 

Ш      Мисионерската – Нека не сме прекалено големи съдници, но с нея само не става! Положителното е, че така усещате близостта на партньорката (партньора) си и е много възбуждащо, когато притискате силно тялото и (му) към своето. За да разнообразявате преживяванията си в тази поза, партньорката не трябва да  спира да движи тялото си, краката, повдигайки таза (Поза на тръстиката). Влезте в ритъма на другия, защото движенията в тази поза могат да бъдат колкото нейни (негови), толкова и ваши.

 

Ш      Позата на Индрата – При тази поза партньорката е легнала, краката и са събрани и партньорът  притиска стъпалата и върху гърдите си, а коленете и се притискат към  гърдите и. Не е зле да пробвате, звучи вълнуващо.

 

Ш      Партньорката е отгоре – Това положение е класическо, но никога не омръзва. Съществуват десетки вариации и имена на различни пози, когато жената е върху мъжа. Има широко поле на изява – може партньорката да е в клекнало или на колене положение („Позата на Андромака“, „Обяздване“) или легнала, притисната към партньора(„Съюз на костенурката“), а може да даде тялото си максимално назад. При всяка смяна на положението на тялото, се усеща промяна в самото чувство "“там“. Именно затова така най-лесно жените напипват перфектното положение за тях и могат да стигнат до край.

 

Ш      Партньорката е отгоре в гръб – От стандартната поза да е просто отгоре с лице към него, много лесно може да се премине в гръб. В тази поза също може да се променят позициите на тялото –  седнала(„положение на люлката“, „отзад напред“) или легнала върху него. Жената слага ръцете си назад, върху гърдите му, и така ще застане в средно положение. Видът на женският гръб определено възбужда страшно много.

 

Ш      Позата на лъжиците – жената застава на една страна, а партньорът и е зад нея. Той има пълната свобода на ръцете да я докосва, където пожелае. Жената не трябва да пропуска да се възползва от възможността да го упъти.

 

Ш      Позата на богинята – под това патетично име се крие следната поза – партньорът  е в седнало положение, а партньорката сяда срещу него и прекрачва кръста му с крака. От него си иска да има тренирани ръце, за да успява да я подпомага в движенията, а от нея – да има издръжливи прасци. Смята се, че тази поза леко задържа еякулацията на мъжа, но пък за сметка на това той може да се наслаждава на гърдите и точно пред очите му.

 

Ш      Съюз на антилопата – партньорката застава на замята на колене пред леглото. Партньорът  трябва да е зад нея в същата поза и така да се осъществи акта. Тя можете да се навежда напред и да отпуска тяло си върху леглото, както и да разтвори леко крака за по-голямо удобство. Партньорът  през цялото време контролира положението и в това има нещо възбуждащо, особено ако използва ръцете си да я докосва там, където тя желае.

 

Ш      Кучешката („Шеста поза“) - Малко вероятно е да не сте я пробвали. Партньорката застава на колене с опрени лакти или длани в земята, а партньорът  е зад нея. Тази поза се смята за особено възбуждаща и за двамата, тъй като е залегнала в първичните ни еротични изживявания. Задните части излъчват силни сексуални сигнали и той има перфектната възможност да и се наслаждава. Ръцете му може да галят гърба и, бедрата, ханша и какво ли още не. Добре е жената да опита да бъде активна, като извършва движения с таза си.
Така ще разпали страстта още повече и на него ще му хареса още повече.

 

Ш      69 – едва ли е нужно да ви описва как изглежда тази поза. Дори самото й име е станало мода през последните години. Много хора твърдят, че не им харесва, но други умират за нея. И все пак, ако не сте пробвали, задължително я приложете поне веднъж, за да се уверите дали е за вас или не. Забравете всички задръжки и се насладете на взаимното си удоволствие, без да му мислите как сте застанали и как изглеждате. Сексуалното излъчване е голямо.

 

Не спирайте да фантазирате и да „украсявате“ сексуалния си живот с разнообразни пози и места. Не е задължително да станете специалисти по Кама Сутра, но при всички случаи разнообразието води след себе си по-голямо удоволствие. Кое обаче е най-важното за перфектния сексуален живот и стои преди позата в челната класация на важните неща в секса? - Да се отпуснете и да харесвате себе си! Оказва се, че най-големият проблем  в секса е, когато се двойките се притесняват и се държат сковано в леглото. Колкото по-разкрепостени и естествени сте, толкова по-вълнуващо ще бъде всяко изживяване в спалнята под завивките.
Всъщност... завивките не са задължителни, нито леглото. Трябва ви само подходящ(а) и внимателен(а) партньор(ка), с който (която) да сбъднете фантазиите си.

 И все пак най важното условие за добрият секс е да харесвате партньора си.

Ето една дама която аз много харесвам:

Много сескси глас. Просто ми идва от вътре да я изхрускам.


image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cris55 - а размера?
19.10.2007 17:11
важен ли е?
цитирай
2. badkroky - За размера ще говорим друг път
19.10.2007 17:17
Имам малко работа. Трябва да окъсам тръстиката за да идват повече антилопи до водата. Нали знаете, това е въпрос от жизнено значение.
цитирай
3. cris55 - не де,
19.10.2007 17:18
аз се чуда щото нали жените сме лакоми по принцип...
цитирай
4. badkroky - Е да, да
19.10.2007 17:25
Ама последно време политиците май ви изместват в класациите по лакомия. Особенно като наближат избори, апетитът им се утроява.
цитирай
5. furiika - Май не научих много,
19.10.2007 21:07
но определено постинга си го бива! :):):)
цитирай
6. badkroky - Eeeee
19.10.2007 21:15
Аз все пак не съм Казанова нито дори сексолог. Просто се старая да съм в час
цитирай
7. анонимен - ????????????
02.12.2008 19:06
A бе я кажете най добрата поза за първия път с партньора и изобщо за първи път смисал при "раздяла" с девствеността (хи-хи) ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: badkroky
Категория: Забавление
Прочетен: 93136
Постинги: 29
Коментари: 147
Гласове: 1374
Архив