Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2007 21:51 - Кметски - част І (БСП)
Автор: badkroky Категория: Забавление   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.10.2007 22:12


Копнато от нета без редакция


Кандидатът за кмет на Плевен от БСП Васил Антонов финансира поставянето на пейки пред жилищен блок „Македония”1 в града.

/Айде пенсионери кво чакате? Всеки с кофичка мляко на пейката!/

 

Народният представител от “Коалиция за България” д-р Ива Станкова представи в Карлово проекта за изменение и допълнение на Закона за народното здраве. Промените касаят възстановяване на лекарите в детските градини, училищата и социалните домове и регламентират задълженията им.

/Бряяя сетиаса ува./

 

Настоящият кмет на Дупница и кандидат за втори мандат от БСП Първан Дангов “Ние първо трябва да се научим да мислим в перспектива, не е задължително да казваме клишето като европейци, а като хора, които са достатъчно отговорни на родните си места, където живеят. Да правим така, че парите от ЕС, които ще бъдат усвоявани и реализирани по проекти да стигат по предназначение там, където трябва, а не да ги крадем.

/Тъй де у Европата ората не крадат, пък и нямат нужда да мислят. Перспективата им е гарантирана./

 

Кандидатът на БСП за кмет на Плевен Васил Антонов ще се погрижи във всички квартали на града да има детски и спортни площадки ако една община има добри финансови показатели, не трябва да допуска висока такса за детските заведения. За съжаление в Плевен родителите плащат една от скъпите такси за детски градини и ясли – 35 лв. ,а заради недостига на средства детските заведения ежегодни събират и допълнителни пари за своите нужди.

/Ба си рекетьорите. Не на таксите! Да на 7% от бюджета за градини!/

 

Община Смолян Заедно с Дора Янкова и част от кандидатите за общински съветници от листата на БСП. Туристическа дестинация, е правилната посока, а отварянето на пътя за Гърция е връх в управлението.

/Е с такиа родни върхове как да не се гордее човек че е българин?/

 

Смолян. “Основното послание на БСП към хората в Смолянска община е доверие, работа.  “Преди четири години Смолян нямаше и понятие дали ще може да се отвори контролен път между Горна Арда и Паранести, Гърция. Сега това вече почти е факт.

/Ама кога ще стане факт?/

 

Кандидатът за Кмет на София от БСП ген. Бриго Аспарухов разгледа градския парк в Банкя “В Банкя не се прави нищо, виждаме един занемарен парк.  София. Заводът за боклук стана вече тема, около която всички кандидати се въртим.  “Категорично против съм рязането на дървета. В София никнат офис-сгради, но когато става въпрос за зеленина, трябва да се предпочете зеленината.

/Ами да , паркове, дръве и квото там падне всичко длиза в боя. Само дет за инвестицийки нищо не чувам./

 

Петърч. Кандидатът за кмет на село Петърч от БСП Албена Василева организира дамско кулинарно парти.  „Всички асоциират Петърч като „столица на зелето”. отдавнашна своя идея – да има празник на зелето.

/ М чи то кат има зеле, значи народа ще плюска, а и шоу дал господ на тези избори. Както са казали римляните : „На народа, хляб и зрелища”/

 

 

Карлово. Кандидатът за кмет на Карлово инж. Найден Найденов кани жителите на общината на Бирен фест.

/Те тва да се чува. Айде на бирата. Шъй на корем./

 

 

 

 



Тагове:   БСП,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: badkroky
Категория: Забавление
Прочетен: 93133
Постинги: 29
Коментари: 147
Гласове: 1374
Архив