Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2007 20:16 - Кметски - част ІІІ (Герб)
Автор: badkroky Категория: Забавление   
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2007 21:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

София. Във всяка сесия на общинския съвет, точка първа е доклад за свършеното през седмицата от кмета и администрацията, свързано с решаването на проблема за битовите отпадъци. Като станах кмет, именно общинските съветници бяха взели безумното решение да затворят депото в Суходол, без да дадат алтернатива. Цяла Европа е осеяна с контейнери от тип разделно събиране на отпадъците. Най-късно през 2011 година в София ще има завод за битови отпадъци.

/Браво мойто момче,  трупайте балите..  Бойко се изкряска и хиляди бали хвръкнаха завчаска.../ imageimage

 

По случай празника на Дупница, 19 октомври, ГЕРБ организира празник концерт с гости Фамилия Тоника. Крум Милев, лидер на ГЕРБ - Дупница приветства присъстващите и им честити празника като пожела здраве и позитивизъм.

/Разбира се позитивизъм (взех че я копнах таа дума защото не ми иде отръки да я изпишъ) му е майката. А аз глупендъра ми с глупендър си мислех, че проблемите на хората са важни./

 

Кюстендил. "На Кюстендил му трябват лидери, хора работещи за града "Бъдещият кмет и общинският съвет трябва в по-голяма степен да подкрепят културата. Кюстендил е единственият областен град без професионален ансамбъл за народни песни и танци.

/Те тва да име проблема на макетата. Ей ся щъ дода да им друсна ино оро./

 

Сливен. Кандидатът за втори кметски мандат Йордан Лечков ще участва днес в почистване и реновиране на градинката в село Сотиря. По-късно през деня Лечков ще се включи и в Тенис турнира за мъже и жени.

/Ама не разбрах  като каква точно ще се включи бат Данчо. Пък и нъл ша реновира?/

 

Благоевград. Подкрепихме Кирил Пендев първо, защото той е част от нас  Кирил Пендев е финансист и като такъв би се справил без проблем с усвояването на средства от еврофондовете”

/Даа, средствата непременно трябва да бъдат у(при)своени. Затова е необходим наш и кадърен човек./

 

На срещата в Покровник официално представи програмата си кандидатът за кмет на селото инж. Петко Олев, издигнат от ГЕРБ.  “Надявам се да ни върви по вода, както сега се лее дъжд” Основните проблеми в селото: “Газим кал и пием ръжда”

/Ясно, ще се снима на всеки 5 м асфалтирана уличка. Колкото до чешмичките-нищо ново. И царя ги строеше./

 

Благоевград. Валери Смиленов: ГЕРБ е партия, която гарантира интерактивност, откритост, честност “Моето мото ще бъде промяна”  Първото нещо, според Смиленов, което трябва да свърши новият Общински съвет, е оптимизация и преструктуриране на училищната мрежа.

/Тва за промяната вече съм го чувал от друга партия. Колкото до оптимизацията на училищата, оооо-о право д десятката на баш проблема на проблемите на кмета. Бе тоа да не е роднина на Орехчето?/

 

Дупница. Даниела Годинова, кандидат на ГЕРБ. Годинова разясни, че залагайки в икономическата си програма отварянето на две машиностроителни предприятия и едно от хранително-вкусовата промишленост вече са проведени разговори с потенциалните инвеститори. Кандидатът на ГЕРБ допълни, че “става въпрос за турска фирма. Освен това екипът на ГЕРБ са провели разговори с Асоциациите на месо.

/А помните ли как пожарникарчето се заричаше да няма нищо общо с ДПС и всичко свързано с тях? Колкото до месото, даа-а народниятвот си е бая тлъста мръвка и всички искат да го изконсумират./




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: badkroky
Категория: Забавление
Прочетен: 93350
Постинги: 29
Коментари: 147
Гласове: 1374
Архив